Super B12-vitamiini 90 imeskelytabl

B12-vitamiini vadelmanmakuisena imeskelytablettina muistille ja hermostolle. B12-vitamiinin käyttöä ravintolisänä suositellaan erityisesti ikääntyville, kasvissyöjille ja B12-vitamiinin imeytymistä haittaavien lääkkeiden käyttäjille. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.
Valmisteen B12-vitamiini on metyylikobalamiinimuodossa, joka on tehokas ja hyvin imeytyvä sekä elimistön helposti hyväksikäytettävä muoto. Imeytymisen kannalta imeskelytabletti on erinomainen vaihtoehto, koska B12-vitamiini imeytyy tutkitusti myös suun limakalvojen kautta.
Valmiste on laktoositon, maidoton, gluteeniton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
Pakkauskoko:
90 imeskelytabl
Markkinoija:
Suomen Bioteekki Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
18,10 €
1 imeskelytabletti päivässä. Tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä.
1 tabletti sisältää: B12-vitamiinia 1 mg (40 000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta).
Makeutusaine (ksylitoli), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), luontaiset aromit, B12-vitamiini (metyylikobalamiini). Sisältää makeutusainetta. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton.
1.00mg B12-VITAMIINI: METYYLIKOBALAMIINI
Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)