Remescar Eye Bags & Dark Circles 8 ml

Remescar Eye Bags & Dark Circles -voide auttaa häivyttämään silmäpusseja ja tummia silmänalusia vain yhdellä levityskerralla päivässä. Sen vallankumouksellinen EYESYL- teknologia on kehitetty tehoamaan väsymyksen merkkeihin välittömästi. Tuotteen teho perustuu ainutlaatuiseen savimineraalien ja peptidien yhdistelmään, joka tekee ihosta kimmoisamman ja auttaa vähentämään nesteen kertymistä silmien alle. Nämävaikutukset auttavat häivyttämään tummia silmänalusia ja vähentämään silmänympärysalueen turvotusta.
Pakkauskoko:
8 ml
Markkinoija:
Sirowa Finland Ltd Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
38,30 €
Käyttöohjeet

Vaihe 1: Puhdista kasvojen iho ja kuivaa se hellävaraisesti taputellen.
Vaihe 2: Levitä kosteusvoide tai silmänympärysvoide (ei öljypohjainen) ja anna tuotteille muutama minuutti aikaa imeytyä ihoon.
Vaihe 3: Annostele riisinjyvän kokoinen määrä tuotetta sormenpäähäsi. Tätä pienempi voidemäärä ei ole riittävä. Huomiothan, että liian suuri annostelu voi vaikuttaa tuotteen imeytymiseen ja aiheuttaa herkistymistä.
Vaihe 4: Hiero voidetta kahden sormen välissä, kunnes siitä tulee väritöntä (5-10 sekuntia). Varmista tämän jälkeen, että sormissa on yhä riittävästi voidetta ja lisää sitä, mikäli sormenpäät eivät ole enää kosteat. Noudattamalla tätä ohjetta takaat sen, että Remescar Eye Bags & Dark Circles toimii asianmukaisesti.
Vaihe 5: Levitä voide sormen avulla silmien alle. Aloita levitys silmän sisänurkasta kohti ulkonurkkaa. Imeytä voide ihoon kevyesti taputtelemalla, kunnes voide on täysin imeytynyt.
Vaihe 6: Pysyttele ilmeettömänä 2-3 minuuttia. Tänä aikana tuote vaikuttaa ja huomaat vaikutuksen silmänympärysalueellasi (tuulettaminen vauhdittaa prosessia). Mikäli huomaat annostelleesi tuotetta liikaa, pyyhi ylimääräinen voide kosteutetulla kasvopaperilla. Muistathan pestä kädet ja sulkea korkin huolellisesti käytön jälkeen.


Tuotteen poisto: Puhdista ihoalue vedellä ja taputtele kuivaksi.
 

Meikin alla käytettäessä: levitä ensin normaalisti kaikki ihonhoitotuotteesi (silmänympärysvoide, kosteusvoide, ym.) Anna tuotteille 1-2 minuuttia aikaa imeytyä ihoon. Tämän jälkeen voit levittää ohuen kerroksen Remescar Eye Bags & Dark Circles -voidetta yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Mikäli huomaat levityksen jälkeen vaaleaa puuterimaista jäämää iholla, olet joko käyttänyt tuotetta liikaa tai ihoalue on liiankuiva. Pyyhi vaaleat kohdat pienellä määrällä vettä. Tuotteen imeydyttyä, levitä meikki kuten tavallisesti.

Aqua, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Silicate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, CI 19140, CI 16035, Acetyl Tetrapeptide-5, Acetyl Octapeptide-3
Jos sinulla on allergioita tai yliherkkyyksiä, tarkistathan tuotteen koostumuksen pakkauksesta ennen käyttöä. 
Öljypohjaiset kosmetiikkatuotteet voivat vähentää Remescar Eye Bags & DarkCircles –tuotteen tehokkuutta.
Ei korvaa normaalia silmänympärysvoidetta, vaan toimii silmänympärysalueen pikakaunistajana.
Lopputulos on yksilöllinen ja voi vaihdella eri henkilöiden välillä.
Hajusteeton.
Vain ulkoiseen käyttöön.
Vältä limakalvokontaktia tai tuotteen joutumista silmiin.
Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.
Älä jatka tuotteen käyttöä, jos ilmenee ärsytystä tai herkistymistä (esim. punoitus tai kipu). Mikäli oireet jatkuvat yli 48 tuntia, ota yhteyttä lääkäriin.
Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista.
Älä käytä vahingoittuneelle iholle (esim. avoimet tai tulehtuneet haavat, palovammat, akne, ekseema).
Käytä vain terveelle iholle, jossa ei ole tulehduksia.Käytä tuotetta vain kerran päivässä.
Älä käytä tuotetta yhtäjaksoisesti yli neljää viikkoa.
Älä käytä tuotetta, jos pakkaus on vahingoittunut.
Ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille.
Ei suositella alle 16-vuotiaille.
Ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille.
Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä tuote kuivassa paikassa alle 30 °C lämpötilassa.
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Remescar Eye Bags & Dark Circles 8 ml
Arvostelusi