Nutridrink Compact Fibre mokka 4x125 ml

Nutridrink Compact Fibre on entistäkin runsaammin energiaa (2,4 kcal/ml) sisältävä, tiivistetymmässä, mutta helposti nautittavassa muodossa oleva kuidullinen täydennysravintovalmiste.

Pakkauskoko:
4x125 ml
Markkinoija:
Danone Oy
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
15,60 €
31,20 € / l

Nutridrink Compact Fibre on entistäkin runsaammin energiaa (2,4 kcal/ml) sisältävä, tiivistetymmässä, mutta helposti nautittavassa muodossa oleva kuidullinen täydennysravintovalmiste. Nutridrink Compact Fibre on pakattu pieneen 125 ml:n pulloon, jossa on kaikkia päivän aikana tarvittavia ravintoaineita, myös ravintokuituja. Ravintokuidut parantavat vatsanhyvinvointia tasapainottaen suoliston toimintaa. Pullollisen jaksaa juoda kerralla, vaikka ruokahalu olisi heikko tai esim. sairauden takia ei pysty syömään suuria annoksia.

Ainoana ravintona - nestemäinen ruokavalio mm.: puremis- ja nielemisvaikeudet, suu- ja leukakirurgian jälkitilat, ylemmän ruoansulatuskanavan kasvaimet

Lisäravintona muun ruoan ohella esim. vatsavaivoista kärsiville, toipilaille, syöpäpotilaille, vanhuksille ja anorektikoille ravinnontarpeen mukaan. Sopii myös nesterajoitteisille tiiviin koostumuksensa ja pienen annoskoon ansiosta.

Täydennysravintona ravinnontarpeen mukaan 1–3 pulloa päivässä tai ainoana ravintona ravinnontarpeen mukaan, yleensä 5–7 pulloa päivässä.

Nutridrink Compact Fibre on käyttövalmis, suun kautta otettava ravintovalmiste, joka maistuu parhaimmalta jääkaappikylmänä. Tarjoa Nutridrink Compact Fibre joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna. Mokanmakuinen juoma maistuu erinomaiselta myös lämmitettynä.

Ravintosisältö/100 ml:

Energia 240 kcal

Rasva 10,4 g

- tyydyttynyttä 1,1 g

Hiilihydraatit 25,2 g

- sokereita 14,1 g

- laktoosia 0,6 g

Ravintokuitu 3,6 g

Proteiini 9,5 g

Suola 0,21 g

Vitamiinit

A-vitamiini 240 µg

D-vitamiini 1,8 µg

E-vitamiini 3,0 mg a-TE/ET

K-vitamiini 13 µg

C-vitamiini 24 mg

Tiamiini (B1) 0,40 mg

Riboflaviini (B2) 0,40 mg

Niasiini 2,2 (4,3) mg (mg NE)

Pantoteenihappo 1,3 mg

B6 -vitamiini 0,4 mg

Foolihappo 64 µg

B12 -vitamiini 0,5 µg

Biotiini 9,6 µg

Kivennäisaineet

Natrium 83 mg

Kalium 229 mg

Kloridi 91 mg

Kalsium 174 mg

Fosfori 174 mg

Magnesium 33 mg

Rauta 3,8 mg

Sinkki 2,9 mg

Kupari 0,43 mg

Mangaani 0,8 mg

Molybdeeni 24 µg

Fluori 0,2 mg

Seleeni 14 µg

Kromi 16 µg

Jodi 32 µg

Vesi, glukoosisiirappi, lehmänmaidon proteiini, kasviöljyt (rapsi- ja auringonkukkaöljy), ravintokuituja (oligofruktoosi, galakto-oligosakkaridit (maitosokerista), pektiini, frukto-oligosakkaridit), trehaloosi*, kaliumsitraatti, emulgointiaine (soijalesitiini), aromeja, magnesiumvetyfosfaatti, koliinikloridi, kaliumkloridi, värejä (E150d), natriumsitraatti, natrium-L-askorbaatti, ferrolaktaatti, sinkkisulfaatti, nikotiiniamidi, DL-a-tokoferyyliasetaatti, retinyyliasetaatti, kupariglukonaatti, natriumseleniitti, mangaanisulfaatti, kromikloridi, kalsium D-pantotenaatti, D-biotiini, kolekalsiferoli, tiamiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, pyridoksiinihydrokloridi, natriummolybdaatti, natriumfluoridi, riboflaviini, kaliumjodidi, fytomenadioni, syanokobalamiini. *Trehaloosi on glukoosin lähde. Vähälaktoosinen, gluteeniton, halal

Allergeenit merkitty lihavoituina.

Ei sovellu alle 3-vuotiaille eikä potilaille, jotka kärsivät galaktosemiasta tai ovat yliherkkiä ravintosisällössä mainituille ainesosille.

Ei sovellu potilaille, jotka noudattavat kuidutonta ruokavaliota.

Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa ( 5-25°C), normaalissa huoneenlämmössä. Ravista hyvin ennen käyttöä. Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 24 tuntia jääkaapissa. Maistuu parhaiten jääkaappikylmänä.
Säilyvyys: Valmistuspäivästä 12 kk. UHT-käsitelty. Parasta ennen -päivämäärä merkitty pulloon.

Vähälaktoosinen, gluteeniton. Yhdessä pullossa on n. 20 % potilaan optimaalisesta päivittäisestä vitamiinien ja kivennäisaineiden saannista.

Markkinoija

Nutricia c/o Danone Oy

Lisätietoja: www.nutricia.fi