Calcifit Vital 450mg 120 tabl

Ravintolisä luuston ja lihasten hyvinvointiin. Sisältää kalsiumia, D-vitamiinia sekä foolihappoa. 

Pakkauskoko:
120 tabl
Markkinoija:
Takeda Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
22,70 €

Ravintolisä luuston ja lihasten hyvinvointiin sekä foolihapon tarpeeseen esimerkiksi raskauden aikana. Täydentää kalsiumin, D-vitamiinin sekä foolihapon saantia. 

Kalsium ja D-vitamiini edistävät luuston ja lihasten normaalia toimintaa. 

Foolihapolla on useita vaikutuksia elimistöön, se edistää mm. normaalia veren muodostumista, psykologisia toimintoja sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Raskaana olevan naisen foolihapon puute lisää sikiön hermostoputken sulkeutumishäiriön vaaraa. Foolihapon tarve suurenee raskauden ja imetyksen aikana. Siksi raskauden aikana suositellaan foolihapon käyttöä.

1-2 tablettia vuorokaudessa

Kalsium 450 mg, D3-vitamiini 5 µg, foolihappo 200 µg 

Kalsiumkarbonaatti, D-vitamiini, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kroskarmelloosinatrium), foolihappo, paakkuuntumisenestoaineet (silikonidioksidi, magnesiumstearaatti, steariinihappo), kiillotusaineet (hypromelloosi, talkki), väriaine (titaanidioksidi). 

Ei sisällä gluteenia, munaa, kalaa, pähkinöitä, soijaa, maitoa, laktoosia, seesamia, suolaa, sokeria, hiivaa, säilöntä- tai makuaineita.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena

Kuivassa paikassa alle 25°C:ssa

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Calcifit Vital 450mg 120 tabl
Arvostelusi